DAKDICHTINGEN

Het is natuurlijk belangrijk dat uw dak duurzaam en wind- en waterdicht is. Kies de dakbedekking die het beste bij uw dak past.

SOORTEN DAKBEDEKKING

Er zijn vele soorten dakbedekking mogelijk voor uw huis. De medewerkers van Aldakon kijken graag met u samen naar de meest geschikte dakbedekking voor uw woning. Een goede dakdichting geeft uw dak niet alleen een strak uiterlijk, maar zorgt er ook nog eens voor dat uw dak waterdicht is. Wij sommen een aantal varianten voor u op

BITUMINEUZE DAKBEDEKKING

Ooit was bitumen slechts een restant van gedestilleerde aardolie, nu is bitumineuze dakbedekking de meest populaire dakbedekking voor platte daken die er is. De grondstof wordt speciaal ontwikkeld om zijn waterdichte eigenschappen. Daarnaast kan het materiaal goed tegen hoge temperaturen en heeft het een goed hechtend vermogen.

EEN DAK VAN KUNSTSTOF

Als u graag een duurzaam dak wilt dat water- en winddicht is, is een kunststof dakbedekking misschien wel wat voor u. Door zijn onverwoestbare kwaliteiten profiteert u tientallen jaren van het dak. Voor een betaalbare optie gaat u voor PVC. Heeft u wat meer te besteden? Kijk dan eens naar het materiaal EPDM.

SEDUMDAKEN

Bent u een echte plantenliefhebber? Dan is een sedumdak (ook wel groen dak genoemd) echt wat voor u. Bij deze vorm van dakbedekking wordt uw dak bekleed met een speciale soort vetplanten. U draagt hierdoor niet alleen uw steentje bij aan de natuur, maar de dakbedekking gaat ook nog eens twee tot zelfs drie keer zo lang mee als reguliere dakbekleding.

De zojuist genoemde daken zijn natuurlijk nog maar een greep uit alle keuze. Benieuwd naar het complete scala van mogelijkheden? Aarzel dan niet om eens contact met ons op te nemen. Onze medewerkers denken met plezier met u mee over uw nieuwe dak.

Adres

Tuinweg 8, 2500 Lier, Belgium

Contact

03 480 06 89

Luc Ceulemans