DAKRENOVATIE

Is uw dak gedeeltelijk of helemaal aan vervanging toe? Wacht niet te lang met renoveren, maar laat uw dak onder handen nemen door een professional. Zo heeft u er daarna weer jarenlang plezier van.

Een dakrenovatie is natuurlijk niet het leukste karwei dat op de planning staat. Als u het klusje pas laat uitvoeren als de dakbedekking van ellende uit elkaar valt, bent u eigenlijk al te laat met een nieuw dak. Het is goed mogelijk dat de dakconstructie dan al is aangetast, waardoor dit probleem erg in de papieren kan lopen. Zorg dus dat u er altijd op tijd bij bent bij het vervangen van uw dakbedekking.

‚Äč

Op tijd signaleren

Maar hoe weet u dan wanneer het tijd is voor een nieuw dak? Als er sprake is van kleine problemen, zoals verschoven dakpannen of scheurtjes in een plat dak, kunt u deze ongemakken verhelpen met een simpele dakreparatie. Is er schade aan een groot gedeelte van het dak? Dan is een reparatie een pleister op de wonde, maar zult u elke keer te maken krijgen met terugkerende kosten. Wellicht is het dan slimmer om te gaan voor een dakrenovatie.

Vrijblijvend advies over een nieuw dak

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn komen we vrijblijvend ter plaatse uw werf opmeten om te kijken voor wat voor reparatie u in aanmerking komt. Tijdens ons persoonlijk contact worden uw wensen steeds uitvoerig besproken. Na deze kennismaking ontvangt u een vrijblijvende en gedetailleerde offerte. Deze offerte wordt in een tweede gesprek toegelicht en verduidelijkt waar nodig zodat u duidelijk weet waar u voor kiest. Kwaliteit en zorg voor detail staan centraal en daarom nemen we graag de tijd om elke klant persoonlijk te begeleiden.

Adres

Tuinweg 8, 2500 Lier, Belgium

Contact

03 480 06 89

Luc Ceulemans