GEVELBEKLEDING

De gevel is de entree van uw huis. Wij verzorgen verschillende soorten gevelbekleding, of u nou kiest voor een moderne of authentieke look.

Bij Aldakon bent u altijd verzekerd van echt vakmanschap. Een gevel bekleden is een klusje om door professionals uit te laten voeren. Er zijn namelijk veel factoren om rekening mee te houden bij het bekleden van een gevel. Zo is het belangrijk dat de gevel goed is gemonteerd om vocht geen kans te geven. Het is daarnaast belangrijk dat een gevelbetimmering goed ventileert. Thuisklussers maken daarbij nog wel eens de fout om geen rekening te houden met het feit dat gevelbekleding kan krimpen of uitzetten. Als u met de professionals van Aldakon in zee gaat, heeft u geen last van dit soort problemen. Wij hebben al sinds 1999 ervaring met het plaatsen van gevels en zorgen ervoor dat uw huis er altijd piekfijn uitziet.

Karakteristieke of moderne gevelbekleding

Wat is de stijl van uw huis? Woont u in een nieuwbouwwoning of in een oud herenhuis? Het aanzicht van de buitenkant van uw huis moet natuurlijk wel kloppen bij de uitstraling binnen. Kies bijvoorbeeld voor een gevelbekleding van hout, bakstenen of zelfs riet om een landelijke en warme uitstraling te creëren. Bij een moderne gevelbekleding denken we meer aan materialen als aluminium, zink of glas. Benieuwd welke gevelbekleding het beste bij uw huis past? Onze vakmannen adviseren u graag.

Adres

Tuinweg 8, 2500 Lier, Belgium

Contact

03 480 06 89

Luc Ceulemans