ISOLATIEWERKEN

Het kan erg nuttig zijn om uw dak goed te isoleren. Dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens gunstig voor de portemonnee.

Onze bekwame en vakkundige dakwerkers isoleren uw dak volgens de wettelijke normen. Aldakon verzorgt de dakisolatie van zowel platte als van hellende daken. Uw energiefactuur daalt gegarandeerd door een adequate isolatie. Bovendien zijn er verschillende premies voor dakisolatie te verkrijgen. Wilt u zorgen voor een optimaal warmtegebruik en een lagere energierekening? Investeer dan in een goede dakisolatie.

Verbeteren van isolatiewerken

Vaak wordt isolatie geplaatst door een doe-het-zelver. Dit kan goed gebeuren maar in heel veel gevallen kunnen wij als vakman nog verbeteringen uitvoeren. Indien u twijfelt aan uw huidige isolatie, contacteer ons en wij komen vrijblijvend langs en geven advies over hoe of wat wij aan uw dakisolatie kunnen verbeteren.

Premies voor dakisolatie

Goede isolatie kan behoorlijk schelen in de energierekening. Bij niet-geïsoleerde daken gaat tot 30% van de kostbare energie onnodig verloren, zonde dus! Het is daarnaast ook nog eens goed voor het milieu, economie en voor het halen van de doelstellingen op het gebied van energiebesparing, waaronder Kyoto. Wist u dat de energiebesparing door het plaatsen van dakisolatie maar liefst 700 m³ gas per bedraagt? Ter vergelijking: dit is bijna net zoveel als de hoeveelheid gas die een eenpersoonshuishouden jaarlijks verbruikt. Daarnaast zijn de premies voor dakisolatie op dit moment erg hoog. Uw dak isoleren is ongetwijfeld de meest rendabele investering op dit ogenblik.

Adres

Tuinweg 8, 2500 Lier, Belgium

Contact

03 480 06 89

Luc Ceulemans