VELUX DAKRAMEN EN KOEPELS

Met de VELUX lichtoplossingen haalt u binnen een mum van tijd natuurlijk daglicht in huis. Ideaal voor donkere kamers of platte daken.

Het Deense bedrijf VELUX is al sinds 1988 een van de bekendste namen ter wereld als het gaat om slimme lichtoplossingen in huis. Aldakon werkt dan ook graag met de producten van dit gerenommeerde bedrijf. Voor ons is een VELUX lichtkoepel of dakraam dan ook geen probleem.

Verschillende dakramen

Heeft u ook een kamer in huis waar u eigenlijk nooit komt, omdat het zo’n donker hol is? Natuurlijk zou u er in het uiterste geval nog een thuisbioscoop van kunnen maken, maar voor de mensen die van een beetje daglicht houden heeft VELUX een prima oplossing. Hun dakramen zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en zorgen ervoor dat u kunt genieten daglicht in huis. Voor elke situatie heeft VELUX een oplossing. Bent u klein behuisd en wilt u uw kamer optimaal benutten? Kijk dan eens bij de uitzettuimelvensters. Wilt u liever de illusie van een balkon creëren?Met de balkon- en dakterrasvensters realiseert u in een mum van tijd uw eigen inpandige balkon.

VELUX lichtkoepel

Als u een huis met een plat dak heeft, is een dakraam natuurlijk geen optie. Een mooi alternatief is de VELUX lichtkoepel. Uw kamer krijgt direct extra licht en zal daardoor fijner en groter aanvoelen. Wie wil dat nou niet? Het voordeel van de VELUX lichtkoepels is bovendien dat ze zo gemaakt zijn dat u nauwelijks last zult hebben van het irritante getik van regen of hagel. De keuze is reuze. Zo zijn er modellen die rekening houden met extra ventilatiemogelijkheden en er zijn zelfs varianten die u toegang tot uw platte dak verschaffen.

Adres

Tuinweg 8, 2500 Lier, Belgium

Contact

03 480 06 89

Luc Ceulemans